iSoftBet lanseaza un joc nou in exclusivitate pentru LeoVegas

iSoftBet lanseaza un joc nou in exclusivitate pentru LeoVegas

Eye of the Amulet, jocul de tip slot cu tematica egipteana, a fost lansat exclusiv pentru operator

Cea mai recenta lansare a unui joc de tip slot produs de iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, isi incepe zgomotos parcursul, in exclusivitate pentru LeoVegas.

Eye of the Amulet este un joc cu tematica inspirata din Egiptul Antic, cu 5 role, 4 randuri si 40 de linii de castig, care ii provoaca pe jucatori sa ia parte la o adevarata vanatoare de comori.

Jucatorii care reusesc sa obtina trei sau mai multe simboluri “Amulet” vor activa runda invartiri gratuite, care deschide portile celui mai misterios si intunecat mormant unde se ascunde runda “Bonus Wheel”.

Jucatorii invart rolele pentru a debloca invartiri gratuite suplimentare, multiplicatori si simboluri extra Wild. Mai mult decat atat, Furtuna de Nisip se poate declansa in orice moment, scotand la iveala role formate din simboluri Wild, simboluri extra Wild si castiguri cinci de-un fel (5-of-a-Kind) sau un castig bonus.

Eye of the Amulet a fost creat si dezvoltat in Pulse, noua platforma de dezvoltare HTML5 de top a furnizorului, care face posibila lansarea simultana a jocului atat pe platforme desktop cat si mobile.

Cu un procent de plata catre jucatori de 96.51% si 42.67% rata de castig, precum si invartiri gratuite la 1 din 144 de invartiri, voltatilitatea jocului este medie spre mare, ceea ce inseamna ca desi rare, atunci cand apar castigurile vor fi substantiale.

Jocul de tip slot a fost lansat in exclusivitate pentru LeoVegas inainte de a fi disponibil pentru o piata mai larga, incepand cu 12 Decembrie 2017.

Michael Probert, Head of Business Development al companiei iSoftBet, a declarat: ”Eye of the Amulet este un joc care arata si suna incredibil, cu un echilibru perfect intre plata de baza din jocuri si plata bonusurilor.

Este o adevarata provocare sa lansezi un joc care sa pastreze interesul jucatoriilor in castigurile mari si in acelasi timp sa nu strice experienta de joc pentru jucatorii cu o balanta mai mica, cu toate acestea credem ca am reusit sa pastram echilibrul.

Jocul este plin de role formate din simboluri Wild, multiplicatori, simboluri Wild, invartiri gratuite si re-invartiri si suntem incantati sa lansam Eye of the Amulet in exclusivitate pentru LeoVegas pentru o perioada, iar mai apoi pentru toti partenerii nostri.”

James Ford, Casino Manager al companiei LeoVegas, completeaza: “Filosofia companiei LeoVegas este nu doar sa fim intotdeauna primii dar si cei mai buni pe platformele mobile, motiv pentru care lucram alaturi de furnizorii nostri pentru a livra continut unic si atragator pentru jucatori. Suntem incantati de lansarea noului joc de referinta din portofoliul iSoftBet, Eye of the Amulet, joc care a intrecut asteptarile in perioada de exclusivitate si care cu siguranta va avea in continuare performante de notat pentru noi.”