iSoftBet isi sporeste portofoliul cu Red Rake

iSoftBet isi sporeste portofoliul cu Red Rake

Platforma consacrata a furnizorului, GAP (Game Aggregation Platform), isi mareste continutul cu peste 40 de jocuri de tip slot si bingo

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, sporeste semnificativ valoarea deja impresionanta a platformei GAP (Game Aggregation Platform) prin integrarea jocurilor apartinand Red Rake Gaming.

Cu aceasta integrare, partenerii iSoftBet vor avea acces la peste 30 de jocuri de tip slot si 10 jocuri bingo, inclusiv titluri renumite cum ar fi Wildcano, The Sherlock Files si Siberian Wolf.

Aceasta intelegere consolideaza platforma GAP, care deja pune la dispozitie peste 1000 de tituri de la mai mult de 30 de dezvoltatori, printre care Playson, Habanero si Realistic Games, portofoliul cuprizand si jocurile iSoftBet originale si bazate pe branduri celebre.

Michael Probert, Head of Bussiness Development in cadrul iSoftBet declara: “Suntem incantati sa ne sporim portofoliul cu oferta Red Rake Gaming, un furnizor care produce jocuri de tip slot inovatoare si care se vor afla cu siguranta in topul preferintelor atat ale partenerilor nostri cat si ale jucatorilor acestora.

Prioritar pentru iSoftBet este sa ofere partenerilor cele mai palpitante si captivante jocuri de pe piata iar cooptarea Red Rake Gaming este un exemplu foarte bun in ceea ce priveste indeplinirea acestui obiectiv.”

Carlos Fernandez, Director of Busssiness Development in cadrul Red Rake Gaming declara: “Parteneriatul cu iSoftBet este un moment de cotitura pentru companie si ne impulsioneaza sa ne atingem obiectivul principal de a furniza continut inovator de cea mai buna calitate celor mai mari operatori iGaming.

Procesul de integrare si cooperarea in general cu iSoftBet au fost impecabile, si suntem siguri ca vom vedea in continuare beneficii enorme de ambele parti. Iar daca acest an a fost unul de succes pentru Red Rake, 2018 se va dovedi a fi si mai productiv.”

iSoftBet concepe si creeaza propriile jocuri de tip slot, atat originale cat si bazate pe branduri celebre. Licentiata de catre unele dintre cele mai mari francize de divertisment din lume, compania a lansat titluri precum Platoon Wild sau Paranormal Activity.

Fiecare dintre produsele iSoftBet este creat la standardele industriei, combinand inovatia si experienta pentru a oferi jocuri de talie mondiala partenerilor companiei.

RedRakeNews